Tietoa meistä

NaviCare –Oy

NaviCaren missiona on yrityskoosta ja -muodosta riippumatta tarjota nykyaikaiset välineet toiminnanohjaukseen ja tiedonhallintaan. Edistykselliset ratkaisut tuovat myös PK-yrityksille vastaavat välineet, joihin aiemmin vain suuryrityksillä on ollut varaa ja riittävästi resursseja. Kustannustehokkaan toiminnan ja hinnan lisäksi teemme jatkuvasti työtä, jotta ratkaisumme hyödyttäisivät asiakkaitamme ja auttaisivat heitä menestymään entistä paremmin liiketoiminnassaan.

Teimme markkinatutkimuksen ja havaitsimme, että tarjolla on vähän nykyaikaisia IT-välineitä ja tuotteita paketoituna ratkaisuiksi, jotka perustuvat avoimeen koodiin, vaikka sen tuomat hyödyt ovat usein vastauksia perinteisten tuotteiden ongelmiin. Suljetut rajapinnat aiheuttavat riskin toimittajariippuvuudesta ja mielivaltaisesta hinnoittelusta, kun asiakkaalla ei ole vaihtoehtoja. Yleisesti käytetyt standardit rajapinnat mahdollistavat, että et ole ”naimisissa” yhden toimittajan kanssa vaan voit tehdä yhteistyötä valitsemiesi parhaiden toimijoiden kanssa! Miksi tyytyisit vanhaan tai vähempään?

Avoimet ratkaisut ovat kansainvälisesti yleistyneet viime vuosina vauhdilla ja sopivat luonteeltaan sekä suurille että pienille yrityksille. Kustannustietoisuuden lisääntyessä myös IT-sektorilla hankintahintaan kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Tällöin perinteinen suljettujen ohjelmien lisenssimaksaminen on suurimmaksi osaksi ylimääräistä kulua, joka on mahdollista karsia. Maksujen painopiste siirtyy kohti asiantuntijatyötä pois lisensseistä.

Toimintatapamme

Laadimme kanssanne kustannustehokkaan käyttöönottosuunnitelman. Käyttöönoton myötä muunnamme suunnitelman työkaluiksi ja menetelmiksi, millä voitte navigoida liiketoiminnassanne parempiin tuloksiin.

Ylläpito- ja tukipalvelun avulla ratkaisu pysyy ajantasalla muuttuvassakin ympäristössä ja käytössäsi on pitkäaikainen toimiva ratkaisu.

Konsultointipalvelujen avulla haluamme huolehtia kehitystä ja lisäarvoa tuottavista, yksilöllisistä palveluista. Unelmamme on omalta osaltamme tarjota ja edistää palveluhenkistä maailmaa, jossa älykkäät ratkaisut ja huolenpitopalvelut luovat perustan pitkäaikaiselle ja taloudellisesti kannattavalle kasvulle ja hyvinvoinnille.

Käyttämämme ketterät menetelmät projektien ja palveluiden tuottamiseksi yhdistettynä tehokkaisiin ja nykyaikaisiin työvälineisiin ovat avaimia yrityksen ja organisaation tiedonhallintaan, dokumentinhallinnan käyttöönottoon ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Yritys ja osaaminen

NaviCare on Helsingissä 2013 perustettu yritys, jonka työntekijöillä ja kumppaneilla on vahva osaaminen IT-ratkaisujen tuottamisesta ja yli 10 vuoden työkokemus konsultoinnista, projektien ja palveluiden järjestämisestä. Toteutamme ratkaisut kansainvälisesti laajasti käytössä olevien ja luotettavien ohjelmien päälle.