Voiko yritykseni ottaa käyttöön sähköisen dokumenttien hallintajärjestelmän?

Mukautuuko dokumenttien hallintajärjestelmä (ECM) liiketoimintasi kokonaisuuteen ja huomioiko se juuri sinun yrityksesi tarpeet?

Vastatakseen näihin haasteisiin dokumenttien hallintajärjestelmän on oltava joustava.

Seuraavien arviointikriteerien avulla voit selvittää miten paljon yrityksesi tarvitsee sähköistä dokumenttien hallintajärjestelmää.

Päästyäsi vauhtiin, pyydä meiltä lisätietoja lomakkeella tai puhelimitse.

Tarpeeton paperin käyttö

Hupeneeko yrityksesi fyysinen tila arkistoitavan liiketoimintapaperien määrän kasvuessa? Dokumenttien hallintajärjestelmän avulla säästät paperia etkä tarvitse enää fyysistä tilaa paperin säilyttämiseen.

Tietoturva ja tiedon säilytys

Omalle koneelle tallennetun tiedoston tai mappiin tulostetun paperin ajantasaisena pitäminen vaatii paljon työtä. Lisäksi näin tallennetun tiedon hyödyntäminen myöhemmin samankaltaisissa töissä (esimerkiksi henkilönvaihdosten jälkeen) on haastavaa – jo tiedon löytäminenkin on epävarmaa. Käytännössä omalle koneelle tai paperille tallennettu tieto saatetaan menettää eikä se ole pohjana toistettaessa samankaltaista tehtäviä. Asiakas saattaa kokea tämän ailahtelevana laatuna toiminnassa.

Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, tarkka oikeuksien jako ja muutostietojen rekisteröinti tarjoavat tehokkaan turvan ja seurannan. Dokumenttien hallintajärjestelmä ehkäisee paitsi tietojen ja dokumenttien tarpeetonta menetystä myös estää niitä joutumasta vääriin käsiin.

Viestintä ja tiedon jakaminen

Dokumenttien hallintajärjestelmä helpottaa yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Järjestelmän yhtenäisyys mahdollistaa sen, että kuka tahansa yrityksen valtuuttama käyttäjä pääsee käsiksi yhtiön ylläpitämään ajantasaiseen dokumentaatioon.

Käytettävyys

Järjestelmän on oltava intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Käyttöliittymän ominaisuudet ja toiminnallisuudet helpottavat käyttäjiä hyväksymään ohjelman ja tehostavat käyttöä.

Navias – OpenKM -dokumentinhallinta mukautuu liiketoimintaasi

Mieti, onko sinulla varaa olla tehostamatta toimintaasi? Dokumenttien hallintajärjestelmän ominaisuudet sallivat yrityksesi ottaa tietonsa hallintaan, helpottaa yhteistyötä ja dokumenttien nopeaa hakua.

OpenKM on monipuolien dokumenttien hallintajärjestelmä ja vastaa kaikkiin edellä mainittuihin vaatimuksiin.

Ota yrityksesi dokumentit haltuun. Ota yhtettä ja sopeutetaan dokumentinhallinta tarpeisiisi.