Kustannustehokas ja laajennettava ratkaisu

Tarjolla ovat pilvipalvelu / SaaS / asennus omalle palvelimelle. Laitteistoriippumaton ohjelma on laajennettavissa esimerkiksi toimintaympäristön muuttuessa. 

Navias-OpenKM - Kustannustehokas ja laajennettava ratkaisu

Navias-OpenKM – Kustannustehokas ja laajennettava ratkaisu tiedon ja dokumenttien hallintaan

Navias – OpenKM on alusta yrityksen tiedon hallintaan (Enterprise Content Management, ECM) sekä dokumenttien hallintaan (Document Management System, DMS).

Navias – OpenKM tiedon ja dokumenttien hallinnan ratkaisu on saatavissa SaaS ja pilvipalveluiden lisäksi asennettuna omalle palvelimelle.

Ohjelma on laitteistoriippumaton

Ohjelma on laitteistoriippumaton ja omalle palvelimelle asennettaessa se tukee yleisimpiä käyttöjärjestelmiä windows, mac, linux ja mobiililaitteet. Et tarvitse omalle koneelle erillisiä ohjelmia vaan Internet-selain ja verkkoyhteys riittävät. Pääsyn järjestäminen ulkoisille sidosryhmille netin yli on helppoa.

Kustannustehokas ja laajennettava

Kuluuko aikaasi dokumenttien etsimiseen ja hallinnointiin liikaa? Navias – OpenKM on kustannustehokas ja laajennettavissa oleva järjestelmä dokumenttien tallennukseen, jakeluun ja löytämiseen. Alkuun pääset kustannustehokkaasti kevyellä käyttöönotolla. Organisaatiosi vaateiden kasvaessa tai toimintaympäristösi muuttuessa ohjelman ominaisuudet eivät lopu kesken.

Tyypilliä esimerkkejä järjestelmän laajennuksista:  

  • •  Integraatiot uusiin ohjelmiin
  • •  Uudet käyttäjäryhmät ja heidän tarpeet
  • •  Uudet ryhmätyötarpeet
  • •  Dokumenttien ja yhteistyöpaikan (pääsy Internet-selaimella) jakaminen yhteistyökumppaneiden kanssa
  • •  Sähköpostien ja skannatut dokumentten tuonti automaattisesti.

Laajennukset toteutetaan Navias – OpenKM Professional alustalle rakennettuun ratkaisuun. Kyse ei siis ole suppeasta pariin käyttötarkoitukseen suunnitellusta ohjelmasta. Parista tarpeesta voidaan lähteä liikkeelle ja laajentaa siinä tahdissa kuin organisaatio omaksuu uutta. Tällöin et käytä etkä maksa turhista ominaisuuksista.

Avoimen lähdekoodin (open source) teknologioita hyödyntävä Navias – OpenKM on kustannustehokas lisenssipohjaisiin suljettuihin järjestelmiin verrattaessa. Lisäksi avoimet ratkaisut mahdollistavat, ettet ole samalla tavoin riippuvainen toimittajastasi kuin suljetuissa järjestelmissä. Avoin lähdekoodi on kaikkien saatavilla. Maksaminen painottuu asiantuntijatyöhön ja palveluihin, kuten ylläpito ja tuki sekä kehityshankkeet – ei niinkään lisensseihin.

Integroitavissa muihin järjestelmiisi

Navias – OpenKM on integroitavissa yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten CRM, ERP ja taloushallinto. Dokumentin tallennuksen ja haun yhteydessä voit käyttää esimerkiksi asiakastietoja ajantasaisina. Ratkaisu hyödyntää kehittynyttä teknologiaa ja yleisesti hyväksyttyjä kansainvälisiä standardeja järjestelmien välisissä integroinneissa.

Paras ratkaisu – pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja keskustellaan Sinulle parhaiten soveltuvasta ratkaisusta.